Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii.
RESERVATIONS: +40 21 549 2300

Targul Ghidul Miresei 22-24 Noiembrie

Good Wine – Targ International de vinuri 22-24 Noiembrie

Asia Fest 22-24 Noiembrie

Salonul Imobiliar Bucuresti 22-24 Noiembrie

Targul de Craciun Bucuresti 28 nov - 26 dec

Targul cadourilor de Craciun – 6-8 decembrie

All Events

 

Turul #thecityinthenortherncity
28-06-2019

All News

 

Reservations

Turul #thecityinthenortherncity

Print PDF

Turul #thecityinthenortherncity experimentat de Prietenii de la Trends

 

''A trecut aproape o lună de zile de când am fost #TuristIn #București, iar gândul ne zboară către un nou proiect de acest gen. Și, îl vom face. În iulie. Dar, până atunci, vreau să vă povestim în câteva rânduri despre experiența pe care noi (eu și Mihaela) am avut-o în cadrul Ramada Plaza Bucharest, hotelul care ne-a fost gazdă pentru o noapte, despre locurile vizitate pe trotienta electrică în București (devenită, deja, un trend), dar și despre bunătățile degustate de noi pe parcursul unui întreg weekend de #TuristIn #București.

Am fost destul de punctuali sâmbătă dimineața, iar punctul zero a fost chiar locul în care ne-am cazat: Ramada Plaza. Un hotel modern, câștigător a numeroase premii, câteva dintre acestea fiind acordate chiar de către Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din lume.

Ne-am făcut chekin-ul ca oricare alți turiști entuziaști și ne-am dat seama că am primit o cameră „de milioane”, din care nu ne venea să mai plecăm atunci când ne-am cazat. Un pat imens, toaleta separată de baia propriu zisă, cadă, dar și duș și un spațiu mareeee cu canapea … să te simți ca acasă, ce mai.''

READ MORE


Ramada Plaza Bucharest