Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia. Click aici pentru mai multe detalii.
RESERVATIONS: +40 21 549 2300

Concert Ed Sheeran

Concert Ronan Keating
Concert Ronan Keating - Poiana Brasov - 28 Iunie

Concert Whitesnake
Concert Whitesnake - Bucuresti Arenele Romane - 1 Iulie

Festival de arta in aer liber "Teatru sub luna"
Festival de arta in aer liber "Teatru sub luna" - Bucuresti Parcul Grozavesti - 1 - 19 Iulie

Teatrul Bulandra - Piesa Richard al III lea
Teatrul Bulandra - Piesa Richard al III lea - 9 Iulie

Teatrul Bulandra - Piesa Rata Salbatica
Teatrul Bulandra - Piesa Rata Salbatica - 13 Iulie

All Events

 

Turul #thecityinthenortherncity
28-06-2019

All News

 

Reservations

Rezervare prin telefon si email romana

Print PDF

 

Hotelurile RAMADA PLAZA BUCHAREST și RAMADA BUCHAREST PARC sunt operate de compania PARC HOTELS S.A. 

În cele ce urmează puteți regăsi informațiile care vă explică modul în care colectăm datele cu caracter personal în procesul de rezervare a unui sejur prin telefon sau prin e-mail.

CE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

Pentru a face o rezervare prin telefon sau prin e-mail avem nevoie de următoarele date cu caracter personal: nume și prenume; numărul de telefon; adresa dumneavoastră de e-mail. Pentru garantarea rezervării vă solicităm unele informații despre cardul dumneavoastră bancar. Numărul de telefon și adresa de e-mail ne sunt necesare pentru a vă putea informa asupra stadiului de soluționare a cererii dumneavoastră de rezervare.

CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

Toate aceste informații ne sunt necesare din punct de vedere legal pentru a vă garanta rezervarea și a vă putea caza în hotelul nostru.

Pentru confirmarea rezervării vom verifica cardul bancar folosit de dumneavoastră pentru garantare, cu ajutorul băncii ALPHA BANK, partenerul care ne oferă acest serviciu.

Dacă, din diverse motive, vom fi nevoiți să vă contactăm înainte de a vă caza în hotelul nostru, vom face acest lucru pe adresa de e-mail pe care ne-ați comunicat-o.

Nu vindem și nu trimitem datele dumneavoastră către alte entități. Ele sunt stocate în serverele noastre o perioadă de 36 de luni după ultimul dumneavoastră sejur la noi, iar apoi acestea se șterg automat.

MARKETING

Nu vă vom trimite, în scopuri de marketing, nici un fel de informații referitoare la hotelul nostru.

În timpul procedurii de cazare, dacă veți dori, ne puteți da acordul dumneavoastră pentru a vă ține la curent cu ofertele noastre, transmise pe adresa dumneavoastră personală de e-mail. Dacă ați acceptat aceasta, puteți oricând renunța la a mai primi oferte de la noi, printr-un proces simplu de dezabonare.

ACCESUL LA INFORMAȚII, RECTIFICARE A DATELOR ȘI PLÂNGERI

Vrem să vă asigurăm că toate drepturile dumneavoastră sunt respectate și că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt integral protejate.

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră, să cereți rectificarea sau ștergerea datele respective, ori să cereți restricționarea prelucrării datelor.

Dacă doriți să faceți vreuna din operațiile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți un email direct de pe adresa de e-mail folosită în corespondența cu noi.

Datele de contact ale departamentului care se ocupă de protecția datelor cu caracter personal sunt: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Aveți dreptul de a vă plânge către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Acesta este organismul de control căruia vă puteți adresa dacă considerați că solicitările dumneavoastră nu au fost rezolvate conform legii. Mai multe informații găsiți la următoarea adresa: http://www.dataprotection.ro/?page=contact

VALABILITATEA NOTIFICĂRII DE CONFIDENȚIALITATE

Această variantă a Notificării este în vigoare din mai 2018 și se va actualiza dacă apar noi cerințe legale.


Ramada Plaza Bucharest